);

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 26.01.2015. Viimeisin muutos 24.05.2018

HJ Visions

Sorvarintie 1

76850 NAARAJÄRVI

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Jani Hirvonen

myynti@hjvisions.fi

050 345 1569

Rekisterin nimi

Verkkokaupan https://www.tumpelo.fi asiakasrekisteri.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriä käytetään ainoastaan verkkokaupan ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon, tuotteiden toimittamiseen, sekä tärkeiden tuotetietojen informoimiseen (esim. takaisinkutsut) ja takuuasioiden hoitoon. Tietoja ei käytetä automatisoituihin päätöksentekoihin tai profilointeihin. Tuotearvostelujen kirjoittaminen edellyttää asiakastiliä.

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot.

Rekisteriin tallennetaan asiakkaan mahdollisesti antama lupa lähettää markkinointiviestintää (uutiskirje). Rekisterin ylläpitäjä saa raivarit roskaposteista, joten Tumpelo.fi ei asiakkaitaan mainosposteilla kiusaa.
Säännönmukaiset tietolähteet

Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

Evästeet

​Tumpelo.fi-sivuilla käytetään evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen kehittämiseksi.

Eväste on tekstitiedosto, joka verkkosivulla käydessä tallentuu käyttäjän tietokoneelle. Se sisältää tietoja ja sitä muun muassa käytetään helpottamaan verkkosivuston käyttöä. Evästeiden avulla kerätään tietoa Tumpelo.fi sivujen käytöstä. Käyttäjän henkilöllisyys ei käy ilmi evästeiden avulla. Ne ovat vain välttämätön asia joka halvatun sivustolla, mutta kun niistä ei eroonkaan pääse, pärkeles.

Evästeet eivät levitä viruksia tai muita haittaohjelmia, koska ne ovat passiivisia tiedostoja. Sivustolla käytetään kahta erilaista evästetyyppiä: pysyvät evästeet ja väliaikaiset evästeet:

  • Pysyvät evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka lähetetään ja tallennetaan tietokoneellesi.
  • Väliaikainen eväste tallennetaan tietokoneelle vain siksi ajaksi, kun käytät verkkosivua.

Jos haluat välttää evästeiden käytön voit määrittää selaimesi asetukset niin, että evästeitä ei ladata tietokoneeseen. Tämä voi kuitenkin vaikuttaa sivuston toiminnallisuuteen.

Jos et halua, että evästeitä käytetään, voit muuttaa selaimen (Intenet Explorer, Chrome, Firefox, Opera, Safari yms) suojausasetuksia.

Tumpelo.fi-sivustolla evästeitä ei ainakaan käytetä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, tai sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen. Kävijämäärää seuraamme kyllä. Lisäksi jaamme sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Kumppanimme voivat yhdistää näitä tietoja muihin tietoihin, joita olet antanut heille tai joita on kerätty, kun olet käyttänyt heidän palvelujaan. Käyttämällä sivustoamme, hyväksyt evästeiden käytön.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja EU:n, tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä sujausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä / korjaamista. Jos henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, tulee pyyntö lähettää kirjallisesti tai sähköpostilla rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä saa pyytää tarvittaessa hakijaa todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti yhden kuukauden kuluessa).
Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on täysi oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Rekisteröidyillä on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti tai sähköpostilla rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä saa pyytää tarvittaessa hakijaa todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti yhden kuukauden kuluessa).

Tumpelo.fi verkkokauppa toivoo asiakkaiden säilyttävän tositteet ostoksistaan verkkokaupasta, koska kun asiakkaan tiedot poistetaan, niin sitten niitä ei löydy enää HJ Visionsin arkistoista.


Päivitykset/muutokset:

14.8.2019: Tiedosto luotu